Kids&Us school of english Sant Boi de Llobregat

Univers

3-10 anys

Coneix les Fun Weeks de Kids&Us
Coneix les Fun Weeks de Kids&Us

Què són les Fun Weeks?

Durant les vacances és habitual buscar activitats en què es combinin diversió i aprenentatge perquè els nens i nenes estiguin ocupats. Per tal de cobrir aquesta necessitat, Kids&Us ha desenvolupat un seguit de propostes plenes de diversió en anglès.

L’objectiu de les Fun Weeks és que els alumnes facin una immersió lingüística en anglès durant aquestes setmanes temàtiques. Les nostres Fun Weeks ofereixen un context adient per a cada grup d’edat amb moltes activitats com ara jocs, balls, teatre, manualitats…

Fa uns quants anys, Kids&Us va iniciar un projecte molt ambiciós amb expectatives innovadores. Des d’aleshores disposem d’un equip de persones que té com a objectiu principal elaborar les Fun Weeks amb continguts únics i exclusius.

Hem creat el nostre propi producte de qualitat pensat no només perquè els nens simplement gaudeixin d’unes jornades lúdiques en anglès, sinó perquè interioritzin vocabulari i expressions en aquest idioma a través de cançons, contes, teatre, manualitats i jocs. Cuidem tots els detalls per poder oferir continguts adequats i que tinguin sentit per a cada grup d’edat.

En què consisteixen?

Cada setmana ens submergim en un nou món mitjançant diferents històries que hem creat específicament per millorar i fer més àgil l’adquisició de l’idioma.

Per treballar aquests temes fem diferents activitats, exclusivament en anglès, que es divideixen en:

 • Activitats de psicomotricitat: activitats pensades per fer jocs que permetran als nens moure’s i relacionar-se entre ells.
 • L’hora del conte (Storytime): l’ús del conte és un factor clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Els contes, que hem creat d’acord amb la temàtica de cada setmana i que han estat desenvolupats per a cada grup d’edat, permeten aprendre estructures i vocabulari en un context temàtic. Durant les Fun Weeks explicarem, aprendrem, representarem i interpretarem contes.
 • Manualitats (Crafts): farem manualitats (màscares, disfresses, figures d’animals...) relacionades amb la temàtica setmanal.
 • Mercat (Market): organitzarem un mercat dues vegades a la setmana en què els nens i nenes seran els compradors que hauran de demanar l’esmorzar en anglès fent servir les expressions adequades.
 • Cançons temàtiques amb coreografia (Songs): aquesta és, sense cap mena de dubte, l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Les cançons es creen i es componen d’acord amb la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.
 • Els nostres professors pugen a l’escenari (Staff Performance): sens dubte una de les activitats més esperades i aplaudides pel nostre petit públic. Els nostres professors es disfressen i actuen en una petita representació en què els nens i nenes participen com a públic.

Dades bàsiques

 • Edats dels nens: aquestes activitats s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys.
 • Nombre de nens per grup: 10 nens com a màxim per grup i professor.
 • Separació dels grups: els nens se separaran per edats en grups de 3-4 anys, 5-6 anys i 7-10 anys.
 • Calendari: les Fun Weeks són activitats setmanals que Kids&Us fa durant els períodes de vacances escolars: Nadal, Setmana Santa, estiu.
 • Horari*: 9-13 h. Alguns centres ofereixen horari despertador perquè els pares puguin deixar els nens al centre abans de les 9 h i anar-los a buscar després de les 13 h.

*Consulteu-ho al vostre centre.

Compartiu-ho >
Demana'ns informació

Escriu-nos i t'informarem!

Demanar informació
Diversió i aprenentatge amb tallers, cançons i danses.

Més sobre Kids&Us